VÅRT TEAM

THORLEIF HENNING MONSEN

BSc. MChiro. MSc. AAP. CCCP. DC

Kiropraktor og fysioterapeut

Thorleif Henning Monsen har videreutdanning innen behandling av barn og gravide, ortopedisk taping, idrett, nåler og ekstremitetsledd fra England, Nederland og Norge.

Han har praktisert siden 2005, og er vant til å jobbe med alt fra toppidrettsutøvere til gravide og små barn. Han har fokus på å finne årsaken til pasientens plager for så å bruke sin tverrfaglige bakgrunn til å hjelpe pasienten tilbake til normal og smertefri aktivitet.

Han har vært opptatt av etterutdanning gjennom hele sin karriere, og avsluttet sin siste postgraduate mastergrad i muskel og skjelettplager hos barn sommeren 2017 og holder nå foredrag internasjonalt innen dette temaet.

Untitled

MORTEN VIK

Master of Chiropractic, Bournemouth 2010


Kiropraktor

Morten Vik har videreutdanning ved kurs i ekstremitetsbehandling (CCEP) og dry needling/triggerpunktakupunktur.
Hans interesseområder omfatter bl.a

  • Ekstremiteter

  • Svimmelhet

  • Nakke og kjeveplager

  • Korsrygg

Skjermbilde 2021-04-29 kl. 19.33.44.png

RAFAEL MATHISEN

Kiropraktor

Rafael Mathisen har jobbet som kiropraktor i nærmere fem år og har god og bred erfaring av behandling av nakke- og ryggsmerter, prolapser, kjeveproblematikk og behandling av idrettsskader. I tillegg har han spesialkompetanse innen utredning og behandling av krystallsyke, samt andre årsaker til svimmelhet. 


Rafael tok sin mastergrad i kiropraktikk fra AECC i England i 2016. I forkant av kiropraktutdanningen studerte han i to år Fysisk aktivitet og Helse på Norges Idrettshøgskole. Etter endt studie har han tatt en rekke kurs innenfor svimmelhet, smertevitenskap, behandling av barn/spedbarn, idrettsskader mm. 


I flere år har Rafael vært medisinsk ansvarlig for Luka Fotballklubb i Oslo. Han har mangeårige bakgrunn som utøver fra toppidrett i både fotball og volleyball, samt erfaring fra styrketrening, alpinsport, tennis og golf. Dette har gitt ham en svært bred og dyp forståelse av idrettbelastninger og skader som kan oppstå. 


Rafael jobber i tillegg på Sandvika aktiv som er tilknyttet Sandvika legesenter, og er hos oss mandager og fredager.

Rafael_edited_edited.jpg

NIKOLAJ KUDRESOV

Muskel- og leddterapeut

Erfaren muskel- og leddterapeut

Skjermbilde 2021-01-13 kl. 13.07.07.png

NERINGA PAULAUSKAITE

Massasjeterapeut

Erfaren massasjeterapeut

Skjermbilde 2021-01-13 kl. 13.07.07.png

TINE MONSEN


Klinikkoordinator

daglig leder

Skjermbilde 2021-01-13 kl. 13.07.07.png